Μονάδες Γυναικείας Υγιεινής

Σύμφωνα την ισχύουσα νομοθεσία για τη συλλογή των γυναικείων απορριμμάτων σε ξεχωριστούς κάδους, η Hygiene Service προτείνει σε κάθε επαγγελματικό χώρο την απαραίτητη πλέον Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής.

Tα γυναικεία απορρίμματα, όταν μαζεύονται σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να μετατραπούν σε ιδιαιτέρως επιβλαβή. Με την Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής λύνεται αυτό το πρόβλημα και μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι ότι ακόμη και η τελευταία σερβιέτα ή ταμπόν θα μετατραπεί σε ακίνδυνη δίνοντας τέλος στις κακοσμίες.

Το εμποτισμένο μαντηλάκι Biotal 7 που χρησιμοποιείται, με σύσταση εξ ολοκλήρου από φυσικές ουσίες, αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική άμυνα ενάντια σε βλαβερά βακτήρια και των ιών που ευθύνονται για HIV, Ηπατίτιδα Β, C.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Hygiene Service αντικαθιστά κάθε 28 μέρες ή και πιο τακτικά τη χρησιμοποιημένη μονάδα που έχετε στην τουαλέτα σας με μια νέα και απολυμασμένη, με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Απαραίτητη Υπηρεσία σε: χώρους μαζικής εστίασης, αεροδρόμια, κέντρα αισθητικής, γραφεία, εργοστάσια, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εστίασης σε αυτοκινητόδρομους, κομμωτήρια, κ.α.

Υπηρεσία κατάλληλη για: σερβιέτες, ταμπόν, πάνες ακράτειας, κ.α. Το πιο δυνατό αγοραστικό κοινό, οι γυναίκες, πρέπει να γνωρίζει ότι νοιάζεστε για την πραγματική υγιεινή.

Οι πελάτες σας περιμένουν να έχετε την τουαλέτα σας το ίδιο καθαρή όπως και ενός σπιτιού.

Συστήματα Γυναικείας Υγιεινής

Ιδανικά για

Αεροδρόμιο

Αεροδρόμιο

Κέντρα αισθητικής

Κέντρα αισθητικής

Χώρους μαζικής εστίασης

Χώρους μαζικής εστίασης

Εργοστάσια

Εργοστάσια

Χώρους εστίασης σε αυτοκινητόδρομους

Χώρους εστίασης σε αυτοκινητόδρομους

Κομμωτήρια

Κομμωτήρια

Γραφεία

Γραφεία

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Αθλητικές εγκαταστάσεις