Εταιρεία

Η Hygiene Service είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και η μοναδική που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό σε Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Κόσσοβο, Ρουμανία, Σερβία, Τσεχία, F.Y.R.O.M. και Κύπρο.

Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, οδήγησαν την εταιρία να μεταφέρει την έδρα της σε νέες εγκαταστάσεις το 2007. Σε ένα νέο ιδιόκτητο χώρο 3.500 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, στεγάζονται τα γραφεία του διοικητικού προσωπικού και οι αποθήκες της εταιρίας, ενώ στην Αθήνα εδρεύει το Υποκατάστημα της εταιρίας.

Το τμήμα Research & Development της εταιρίας με διαρκή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων επιδεικνύει συνεχώς πρωτοποριακά προϊόντα στην Ελλάδα.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους και ελεγμένα από το Ινστιτούτο Παστέρ, αντιπροσώπευση οίκων παγκοσμίου φήμης και αποκλειστικές σειρές προϊόντων είναι μόνο κάποιοι από τους παράγοντες που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της Hygiene Service.

Στόχος της εταιρίας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Hygiene Service, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οι πελάτες της νιώθουν Απόλυτα Ασφαλείς στο θέμα της Υγιεινής.

Εταιρεία