Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απολύμανση

Η Hygiene Service και το Τμήμα Ελέγχου Παρασίτων, με ειδικά καταρτισμένους επιστήμονες σας παρέχει αξιόπιστες απολυμάνσεις με πρωτοποριακό εξοπλισμό και απολυμαντικά προϊόντα που συνδυάζουν ιοκτόνο δράση και απορρυπαντικές ιδιότητες.

Ολοκληρωμένες λύσεις - Απεντόμωσης - Μυοκτονίας - Απολύμανσης, πραγματοποιώντας εφαρμογές:

  • Εναρμονισμένες κατά HACCP
  • Πιστοποιημένες κατά ISO 9001

Όλοι οι υγειονομικά ευαίσθητοι χώροι έχουν την ανάγκη απολύμανσης, για την καταπολέμηση και αδρανοποίηση ιών, μικροβίων, βακτηρίων και μυκήτων για την εξάλειψη του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων και της μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Hygiene Service επισκέπτονται το χώρο σας για μια αυτοψία και σας προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος που σας απασχολεί.

Εφαρμογές απαραίτητες σε υγειονομικά ευαίσθητους χώρους όπως σχολεία, γυμναστήρια, ιατρεία, εστιατόρια, βιομηχανίες τροφίμων, νοσοκομεία και γενικά δημόσιους χώρους όπου κινείται καθημερινά μεγάλη μάζα πληθυσμού.

Σε κάθε πελάτη εφαρμογών Ελέγχου Παρασίτων παρέχεται o Φάκελος Απολύμανσης - Απεντόμωσης - Μυοκτονίας που περιέχει αναλυτική περιγραφή των εφαρμογών που πραγματοποιήθηκαν προς επίδειξη σε κάθε έλεγχο.

Έχετε σκεφτεί πως ένα παράσιτο μπορεί να "κλείσει" την επιχείρηση σας για λόγους υγείας;

Ιδανικά για

Ιατρεία

Ιατρεία

Βιομηχανίες τροφίμων

Βιομηχανίες τροφίμων

Γυμναστήρια

Γυμναστήρια

Νοσοκομεία

Νοσοκομεία

Εστιατόρια

Εστιατόρια

Σχολεία

Σχολεία